Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Cabochon glas rond turquoise 7mm

B2928-07-6314

Cabochon glas turquoise 7mm zijn in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar voor verschillende soorten sieraden. De hoogte van deze cabochon is ongeveer 3,5mm. 

Cabochons hebben vaak een een bolle bovenkant en een platte achterkant zodat je deze kunt plakken, lijmen in een setting of kastje. Op een platte ondergrond zoals oorstekers voor oorbellen, schuivers voor op leer of ringen zijn cabochons ook enorm geschikt en kan je allerlei prachtige sieraden ontwerpen maken. Het enige wat je nodig hebt, is goede bijouterie lijm

Cabochon of bouton is ook geschikt om op kleding of allerlei soorten stoffen te naaien. Gebruik hiervoor opnaaikastjes of opnaaisettings. Combineer grotere stenen met kleine plaksteentjes, kraaltjes of bedeltjes en ontdek weer nieuwe diepte in je sieraden ontwerpen of andere creaties, zoals op tassen, kleding, sjaals, telefoon en nog veel meer. 

Wil je de cabochon als hanger of tussenzetsel gebruiken in je sieraden? Kies de setting die jij wil gebruiken voor je sieraden ontwerp. In ons assrtiment vind je allerlei soorten en maten settings in verschillende kleuren. Settings zonder oogjes, met 1 oogje of met 2 oogjes en ook settings waarbij je aan beide kanten een cabochon of bouton in kunt plaatsen of plakken. Voor deze cabochons of boutons gebruik je settings van 7mm.

Per: 30 stuks
 • Kleur
  17
 • Materiaal
  15
 • Vorm
  2
 • Maat
  11
 • Ø
  Ø

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.