Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Rond rijgsnoer PVC 5,5mm oranje

D1602-055-241
Voorradig

Rond rijgsnoer PVC 5,5mm in de kleur oranje. Geschikt voor allerlei sieraden ontwerpen, zoals armbanden, kettingen, oorbellen, knutselwerk, kunstontwerpen en nog veel meer. Het rijgsnoer met een rubber uiterlijk heeft een holle binnenkant waardoor je er ook mee kan rijgen. Knip het rubber pvc koord op gewenste lengte waardoor er bijvoorbeeld metaaldraad door heen kan en er zelfs kleine kralen van geknipt kunnen worden. Het rijgsnoer geeft sieraden ontwerpen een strak uiterlijk.

Naast het ronde rijgsnoer hebben wij ook vierkante en rechthoekig rubber pvc rijgsnoer in mooie kleuren. Door de holle binnenkant met een rijggat diameter van ca. 4mm, kan je diverse rijgmaterialen gebruiken om je sieraden ontwerp te maken. Voor het afsluiten van het uiteinde van een stukje koord is bijvoorbeeld een eindkapje, kralenkapje of een nauwsluitende kraal de oplossing. Ook beschikbaar in de maat 3,5mmRond rijgsnoer PVC 5,5mm in de kleur oranje zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Per: 1 meter
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.