Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
TIP: Laat de lijm altijd 24 uur drogen

Sieradenlijm

Sieradenlijm is onmisbaar bij het maken van je eigen creaties. Plak stenen, kralen, strass en swarovski op jouw sieraden. De sieradenlijmen van Hasulith hebben een uitstekend hechtvermogen. Laat je creaties 24 uur drogen voor maximale sterkte. Wil jij steentjes aanbrengen op stof? Kies dan voor de textiellijm van Glaser. Deze superlijm is door ons ontwikkeld en is even flexibel als de stof. De lijm is doorzichtig en daardoor nagenoeg onzichtbaar. Ideaal voor fashion, danskleding of podiumkleding. 

textiellijm voor plaksteentjes

textiellijm voor plaksteentjes

Deze superlijm is speciaal voor en door ons ontwikkelt voor juist het aanbrengen van strassteentjes en plaksteentjes op verschillende soorten ...

Lees meer
60 ml
textiellijm voor plaksteentjes
D1423
Bestellen
Bijouterielijm - strass lijm 20ml

Bijouterielijm - strass lijm 20ml

Strass- en plakstenenlijm. De tube heeft een speciaal bekje waarbij het heel makkelijk is om de stenen van lijm te voorzien. De lijm is transparant en geeft het beste resultaat als het 24 uur ...

Lees meer
1 stuk
Bijouterielijm - strass lijm 20ml
D1534
Bestellen
Laden

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.

Naar boven Naar beneden