Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • Kralen specialist

Over ons

WELKOM 

Kralengroothandel Glaser Quality Beads levert, meer dan 70 jaar, losse kralen en sieraad onderdelen van alleen de hoogste kwaliteit. Wereldwijde levering aan toonaangevende startende en gerenommeerde professionele sieraden ontwerpers, bijouterie verkopers, couturiers, kralenwebwinkels, kralenwinkels, stylisten, kunstenaars, media-, theater-, musical-, circuskleding - en dansproducties. In de showroom in Amsterdam is er altijd een uitgebreidere selectie artikelen te vinden. 
 
  • Snelle levering of afhalen in de showroom
  • 75 jaar van vakkennis waarmee we onze klanten optimaal kunnen adviseren
  • Een uitgebreid online - en groter showroom assortiment met grote voorraden
  • Scherp geprijsde artikelen veilig online betalen via Ideal of Paypal
  • De nieuwste collecties van SWAROVSKI beschikbaar. Bezoek onze showroom om speciale SWAROVSKI ontwerpen samen te stellen op maat en kleur tegen de meest actuele en gunstigste prijzen.

Het is ons doel de hoogst mogelijke hoogwaardige kwaliteit aan kralen en bijouterie-onderdelen te leveren met de meest gunstige prijzen voor de nieuwste collectie, sieraad-, kunst of mode-ontwerpen. Het is onze passie steeds wisselende collecties van exclusieve kralen en sieraad onderdelen aan te bieden om nieuwe creativiteit te blijven stimuleren; houd daarom regelmatig onze site in het oog.

Het huidige assortiment loopt vaak vooruit op de laatste trends en wordt tevens aangepast aan het meest recente modebeelden voor de specifieke seizoenen. Wij stimuleren de trendsetters en de initiatiefnemers. Alle exclusieve kralen en benodigdheden zijn zorgvuldig geselecteerd en alleen van “haute couture” kwaliteit. Alle artikelen zijn te vinden in onze showroom in Amsterdam, waar je op je gemak alle vormen, kleuren, maten en verhoudingen in alle rust met elkaar kan combineren. De online collectie brengt een klein gedeelte van wat er meer in de showroom in Amsterdam te vinden is. In de showroom kan je ook specifiek technisch advies krijgen voor het zo efficiënt mogelijk verkrijgen van een optimaal creatief resultaat. 

Wij leveren wereldwijd aan particulieren, startende en professionele sieradenmakers, mode-ontwerpers, het bedrijfsleven, instellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. Er wordt ook regelmatig medewerking verleend aan het realiseren van klein- en grootschalige mode- en kunstprojecten.

Glaser Quality Beads is momenteel een van de oudste kralenleverancier in Noord-Europa, en staat ingeschreven als een geregistreerde handelsnaam onder Kamer van Koophandelnummer 55250580. Alle inhoud en handelsnamen en zijn beschermd. Leveringen geschieden volgens de Algemene Leveringsvoorwaarden, zoals gedeponeerd bij K.v.K te Amsterdam.

Glaser Quality Beads | Elementenstraat 10 | 1014 AR | AMSTERDAM | THE NETHERLANDS | t: +31206844744 | f: +31206811555 | info@glaser.nl | www.glaser.nl 
 
 
ASSORTIMENT EN SPECIALISATIES

Als familiebedrijf bieden wij de beste selectie losse materialen voor het maken van nieuwe sieraden als kettingen, armbanden, oorbellen, oorhangers, mode en kunsttoepassingen van alleen de hoogste kwaliteit aan te bieden. Er is een uitgebreide collectie aan kralen, bijouterie-onderdelen en rijgmateriaal. Vanzelfsprekend is er een grote verscheidenheid aan rijgmogelijkheden: garens, nylondraad, elastiek, waskoord, leren veters, rubber, ge-coated staaldraad, verzilverd- en verguld koperdraad. Wij vinden het belangrijk dat er met de beste kwaliteits-artikelen wordt gewerkt.

Een van de andere specialisaties van Glaser is het leveren van accessoires en fashion components voor danskleding, circuskleding, theaterkleding en showkleding; zoals pailletten en cuvettes, SWAROVSKI plak-, hotfix-en opnaaistenen, strasband en transfers.

Kralengroothandel met meer dan 70 jaar vakkennis en gespecialiseerd in het bieden van materialen voor de nieuwste ontwerpen; van kralen, imitatie parels, bedeltjes, bijouterie onderdelen, metaal kralen, kunststof kralen, CRYSTALS FROM SWAROVSKI, pailletten & stenen, transfers, bijouterie tangen, naalden, leren veters, rubber, pvc, ketting aan de meter, sluitingen, afhechtingen, oorhaakjes, oorstekers, clips, knijpkralen, kalotten tot de meest uitgebreide houten kralen collectie van vintage kralen tot nieuwe kralen.

Glaser staat voor vakkennis, kwaliteit en creativiteit | Glaser Quality Beads  "quality beats everything"

HBO stageplekken in de aanbieding 
Hou je van mode en sieraden en weet je van aanpakken en heb je zin in een nieuwe uitdaging voor je stage. Ontwikkel dan alle facetten binnen een onze Amsterdamse kralengroothandel met een nieuwe webshop en social media. Wij leveren aan creatievelingen met gevoel voor kwaliteit en breiden onze markten uit met een collectie die online en in de showroom te zien is. Top stageplek!

 MILIEU & MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

De houten kralen uit Europese productiebossen afkomstige esdoorn- en beukenhoutsoorten staan, in de combinatie met op waterbasis gebaseerde lakken, die volgens de internationale FCS-normen aan de strengste veiligheids- en milieueisen voldoen, garant voor de hoogste kwaliteit. Verder voldoen de overige materiaalsoorten in onze collectie aan alle Europese milieu- en veiligheidsnormen: alle artikelen zijn lood- en nikkelvrij.

Wij hechten er veel waarde aan dat er wordt geproduceerd met uitsluitend de best geselecteerde grondstoffen die onder de meest optimale werkomstandigheden met het gebruik van de juiste milieu-vriendelijke componenten worden geproduceerd. Tijdens bezoeken aan ons zorgvuldig(!) geselecteerd netwerk van fabrieken houden wij, sinds de oprichting strenge bepalingen in acht. De eisen waaraan de arbeidsomstandigheden bij onze fabrieken moeten voldoen, zijn vastgelegd in ons ondernemingsbeleid. Hierin staat bijvoorbeeld dat de werkplekken veilig en gezond moeten zijn en de arbeidstijden begrensd. Onze collectie losse kralen en bijouterie-onderdelen voldoet aan Internationale en Europese wettelijke richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Per jaar ondersteunen wij maximaal vijf goede doelen. 


GESCHIEDENIS

2015 | Glaser.nl - voor professionele sieraden makers en mode-ontwerpers met een passie voor vernieuwing en kwaliteit.
2014 | De eerste Glaser Bead Lab in Nederland
2012 | Handelsonderneming V.J.F. Glaser heet nu Glaser Quality Beads. 

2001 | De eerste Glaser website wordt gelanceerd.


1994 | Glaser verhuist na 45 jaar van de Brouwersgracht 136 naar de locatie Elementenstraat 10 te Amsterdam Sloterdijk. 
1982 | Handelsonderneming V.J.F. Glaser B.V. wordt door de jongste dochter van het gezin De Ruiter-Glaser voortgezet.
1977 | Glaser levert nu aan 32 landen wereldwijd.
1964 | We believe: “A thing of beauty is a joy forever”. 
1953 | Introductie van de eerste kettelstiften en nietstiften op de Nederlandse markt. 
1949 | Kantoor en magazijn aan de Brouwersgracht 136 in Amsterdam tot 1994.


 
Locatie Brouwersgracht van 1949 - 1994

1947 | Na WOII gaat Glaser verder met “Mode- en sieradenonderdelen collecties" 
 

1935 |  Julius Glaser; gespecialiseerd in houten speelgoed en houten kralen.

 
J. Glaser (1935)

Good things happen when beads get together.

Ontwikkel nieuwe stijlen en ontvang gratis "Kralen - & Fashion-Component"-Updates inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.