Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Over ons

Wij zijn kralengroothandel Glaser Quality Beads en vinden het belangrijk om de best mogelijke professionele kwaliteit kralen en sieraden-onderdelen te leveren om toonaangevende, startende en gerenommeerde sieraden ontwerpers en makers van, accessoires, couture, showkleding en kunst-objecten te inspireren om trendsettende en vernieuwende ontwerpen te blijven maken. 

Meer dan 87 jaar ervaring. Ontdek nieuwe en ook exclusieve, vintage losse kralen en sieraad onderdelen van de hoogste kwaliteit voor professionele toepassingen bij Glaser Quality Beads.
 

  • Wereldwijde levering
  • Voor sieraden ontwerpers, bijouterie verkopers, couturiers, kralenwebwinkels, kralenwinkels, stylisten, kunstenaars, media-, theater-, musical-, circuskleding - en dansproducties. In de showroom in Amstelveen is er altijd een uitgebreidere selectie artikelen te vinden. 
  • Meer dan 85 jaar ervaring en vakkennis
  • Wij assisteren graag en denken met je mee bij je nieuwste creaties
  • Een uitgebreid online - en nog groter showroom assortiment met grote voorraden
  • Scherp geprijsde artikelen veilig online betalen via Ideal of Paypal
  • Altijd de nieuwste kralen met trendsettende vormen, kleuren en materialen
  • De nieuwste collecties van Preciosa beschikbaar, ook op verzoek. Bezoek onze showroom om speciale Preciosa ontwerpen samen te stellen op maat en kleur tegen de meest actuele en gunstigste prijzen.

Met onze losse sieraden materialen maak ontwerpen compleet. Het huidige assortiment loopt vooruit op de laatste trends en wordt tevens aangepast aan het meest recente modebeelden voor de specifieke seizoenen. Alle kralen en benodigdheden zijn zorgvuldig geselecteerd en alleen van de beste “haute couture” en "couture" kwaliteit. Alle artikelen zijn te vinden in onze showroom in Amstelveen, waar je op je gemak alle vormen, kleuren, maten en verhoudingen in alle rust met elkaar kan combineren. Onze online collectie wordt per week verder uitgebreid. In de showroom maar ook via ons contact formulier kan je ook specifiek technisch advies krijgen voor het zo efficiënt mogelijk verkrijgen van een optimaal creatief resultaat. 

Wij leveren wereldwijd aan branche gerichte startende en professionele sieradenmakers, mode-ontwerpers, het bedrijfsleven, instellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. We geven ook regelmatig medewerking aan het realiseren van klein- en grootschalige mode- en kunstprojecten.

Glaser Quality Beads is een kralenleverancier sinds 1935 een familie-bedrijf, en staat ingeschreven als een geregistreerde handelsnaam onder Kamer van Koophandelnummer 55250580. Alle inhoud en handelsnamen en logos zijn beschermd. Leveringen zijn volgens de Algemene Leveringsvoorwaarden, zoals gedeponeerd bij K.v.K te Amsterdam.

Glaser Quality Beads | Meerlandenweg 62 | 1187 ZR | AMSTELVEEN | THE NETHERLANDS | t: +31206844744 | info@glaser.nl | www.glaser.nl 
 
 
ASSORTIMENT EN SPECIALISATIES

De best mogelijke selectie losse materialen voor het maken van nieuwe sieraden als kettingen, armbanden, oorbellen, oorhangers, mode en kunsttoepassingen. Er is een uitgebreide collectie aan kralen, bijouterie-onderdelen en rijgmateriaal. Er zoals garens, nylondraad, elastiek, waskoord, leren veters, rubber, ge-coated staaldraad, verzilverd- en verguld koperdraad. Wij vinden het belangrijk dat er met de beste kwaliteits soorten kan worden gewerkt.

Een van de andere specialisaties van Glaser is het leveren van accessoires en fashion components voor danskleding, circuskleding, theaterkleding en showkleding; zoals pailletten en cuvettes, PRECIOSA plak-, hotfix-en opnaaistenen, strasband en transfers.

Kralengroothandel met meer dan 85 jaar vakkennis en gespecialiseerd in het bieden van materialen voor de nieuwste ontwerpen; van kralen, imitatie parels, bedeltjes, bijouterie onderdelen, metaal kralen, kunststof kralen, CRYSTALS FROM PRECIOSA, pailletten & stenen, transfers, bijouterie tangen, naalden, leren veters, rubber, pvc, ketting aan de meter, sluitingen, afhechtingen, oorhaakjes, oorstekers, clips, knijpkralen, kalotten tot de meest uitgebreide houten kralen collectie van vintage kralen tot nieuwe kralen.MILIEU & MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de collectie. Zo zijn al onze kunststof kralen gemaakt van gerecycled kunststof. De houten kralen uit Europese productiebossen afkomstige esdoorn- en beukenhoutsoorten staan, in de combinatie met op waterbasis gebaseerde lakken, die volgens de internationale FSC-normen aan de strengste veiligheids- en milieueisen voldoen, garant voor de hoogste kwaliteit. Verder voldoen de overige materiaalsoorten in onze collectie aan alle Europese milieu- en veiligheidsnormen: alle artikelen zijn lood- en nikkelvrij.

Extra controle dat er wordt geproduceerd met uitsluitend de best geselecteerde grondstoffen die onder de meest optimale werkomstandigheden met het gebruik van de juiste milieu-vriendelijke componenten worden geproduceerd. Tijdens onze halfjaarlijkse bezoeken aan onze fabrieken houden wij, al sinds de oprichting strenge bepalingen in acht. De eisen waaraan de arbeidsomstandigheden bij onze fabrieken moeten voldoen, zijn vastgelegd in ons ondernemingsbeleid. Hierin staat bijvoorbeeld dat de werkplekken veilig en gezond moeten zijn en de arbeidstijden begrensd. Onze collectie losse kralen en bijouterie-onderdelen voldoet aan Internationale en Europese wettelijke richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid en zijn vrij van schadelijke stoffen. 
Per jaar ondersteunen wij maximaal vijf goede doelen. 
 

GESCHIEDENIS

Glaser heeft vanaf 1949 tot en met 1994 kantoor en magazijn gehad aan de Brouwersgracht 136 te Amsterdam, daarna van 1994 tot 2021 in Amsterdam Sloterdijk en nu in Amstelveen aan de Meerlandenweg - Groot Amsterdam.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.