Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Showroom Amsterdam

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Je kan een tafel in onze kralengroothandel showroom & magazijn reserveren: 


* Maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur zijn er twee tafels per uur beschikbaar. 

* Minimaal inkoopbedrag in de showroom is €100,- exclusief BTW.

* Geldige branche-gerichte KVK inschrijving verplicht.

ATTENTIE: Bij het maken van een afspraak krijg je een bevestigings email. Het kan voorkomen dat deze in je ongewenste email postvak (spam) terecht komt

 

 

VEILIGHEID

Bij koorts, verkoudheid of griepverschijnselen raden wij aan onze showroom niet te bezoeken en wensen wij u veel beterschap. Stay Safe! Wij adviseren tijdens een bezoek in de showroom wel de afstand van 1,5 meter in acht houden en met maximaal 2 personen per afspraak langs te komen.  Het dragen van een mondkapjes met kralen mag. Er kunnen niet meer dan 4 bezoekers tegelijk in de showroom. 

TELEFONISCH BEREIKBAAR

maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 tot 15:00 uur

website en per email:  24/7 bereikbaar.

telefoonnummer: 00316206844744 |  [email protected]  |  www.glaser.nl 

VERZENDDAGEN

Onze expeditie-afdeling verstuurd tijdens reguliere werkweken op dinsdag en donderdag.
Bestel je voor 12:30 uur op een van deze dagen dan wordt dit nog dezelfde dag verstuurd.

 

ADVIES OVER KRALEN EN BIJOUTERIE ONDERDELEN

Ontvang vakkundig advies over toepassingsmogelijkheden bij het maken van sieraden en mode ontwerpen. Ervaar de kleuren, glitters en vormen in het echt!

 

ADRES 

GLASER QUALITY BEADS | Elementenstraat 10 | 1014 AR  AMSTERDAM | NEDERLAND 


View Larger Map  

 

 Beleef onze collectie unieke kralen en sieraden onderdelen "live".

Wij vinden het belangrijk dat je kralen en onderdelen goed in het echt kan bekijken. Stimuleer zo je eigen creativiteit en kijk naar wat je allemaal met onze onderdelen kan maken. Op zoek naar de nieuwste artikelen van SWAROVSKI? Glaser is al meer dan 40 jaar Official Authorized Wholesaler van Swarovski. Voor de nieuwste Swarovski en speciale bestellingen tegen de beste prijzen ben je van harte welkom in onze showroom.

Online foto’s van onze kralen en onderdelen geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Breng een bezoek aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en sieraden onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht, verhoudingen en professionele kwaliteit. Voor nieuwe sieraden ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen je graag met nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen, speciaal voor jouw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij aan een afspraak te maken, zodat wij jou gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.Bijzondere kralen vinden die niet op de website staan? Dat kan in onze speciale showroom in Amsterdam West. 

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.