Het artikel is toegevoegd aan de wishlist

Showroom Amsterdam

GLASER QUALITY BEADSElementenstraat 10 | 1014 AR  AMSTERDAM | NEDERLAND | tel: 0031206844744  | Stuur ons een berichtOpeningstijden: ma-do van 10:00 16:00 en vr: 10:00 - 13:00 | zaterdag 23 september 10:00 - 15:00 uur 

Bedrijfsvakantie | Business Holiday: maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober 2017.
View Larger Map  

Beleef onzem unieke kralen en onderdelen in het echt.

Wij vinden het belangrijk dat je kralen en onderdelen goed in het echt kan bekijken, zodat je je eigen creativiteit weer een boost geeft. Op zoek naar de nieuwste artikelen van SWAROVSKI?  Wij zijn Authorized Wholesaler van Swarovski en kunnen de gehele collectie leveren. Voor de nieuwste Crystals van Swarovski ben je van harte welkom in onze showroom.Online foto’s geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Wij adviseren dus wel een bezoek te brengen aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht en vooral kwaliteit. Voor nieuwe ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen u graag met uw nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen, speciaal voor uw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij u aan een afspraak te maken, zodat wij u gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.
 Bijzondere collecties in het echt bekijken?  Dat kan dus in onze speciale showroom in Amsterdam West. Je kan hier onze gehele collectie kralen en losse onderdelen vinden en het complete aanbod van SWAROVSKI. Deze collectie is uitgebreider dan onze online collectie. Hierbij wordt het meestal als prettig ervaren dat de artikelen "live" te zien zijn. 

Voor ontwerpers met een visie. "A thing of beauty is a joy forever."

Ontwikkel nieuwe stijlen en ontvang gratis "Kralen - & Fashion-Component"-Updates inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.