Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • Kralen specialist

Showroom Amsterdam

GLASER QUALITY BEADSElementenstraat 10 | 1014 AR  AMSTERDAM | NEDERLAND | tel: 0031206844744  | Stuur ons een berichtOntvang vakkundig advies in onze showroom in Amsterdam. Openingstijden: ma-do van 10:00 16:00 en vr: 10:00 - 13:00

Bedrijfsvakantie | Business Holiday: vrijdag 23 februari 2018 t/m vrijdag 2 maart 2018. Showroom open vanaf 5 maart 2018

View Larger Map  Beleef onze unieke kralen en onderdelen in het echt.

Wij vinden het belangrijk dat je kralen en onderdelen goed in het echt kan bekijken, zodat je je eigen creativiteit een boost krijgt. Op zoek naar de nieuwste artikelen van SWAROVSKI?  Wij zijn Authorized Wholesaler van Swarovski en kunnen de gehele collectie leveren (ook op aanvraag). Voor de nieuwste Crystals van Swarovski ben je van harte welkom in onze showroom. 
Online foto’s geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Wij adviseren dus wel een bezoek te brengen aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht en vooral kwaliteit. Voor nieuwe ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen u graag met uw nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen, speciaal voor uw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij u aan een afspraak te maken, zodat wij u gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.Bijzondere collecties in het echt bekijken?  Dat kan dus in onze speciale showroom in Amsterdam West. Je kan hier onze gehele collectie kralen en losse onderdelen vinden en het complete aanbod van SWAROVSKI. Deze collectie is uitgebreider dan onze online collectie. Hierbij wordt het meestal als prettig ervaren dat de artikelen "live" te zien zijn. 

Good things happen when beads get together.

Ontwikkel nieuwe stijlen en ontvang gratis "Kralen - & Fashion-Component"-Updates inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.