Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • 75 jaar vakkennis

Showroom Amsterdam

Welkom in de kralen- en losse sieraden onderdelen showroom.

Showroom tijdelijk gesloten (vanaf 18 maart 2020)

Onze kralen-showroom in Amsterdam tijdelijk gesloten vanwege de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in Nederland.
Telefonisch, per email en via onze website zijn wel gewoon bereikbaar. [00316206844744 | [email protected] | www.glaser.nl]

Verzenddagen
Online bestellingen worden tijdelijk alleen op dinsdag en donderdag verstuurd. 

ZODRA DE SHOWROOM WEER OPEN MAG:

Ontvang vakkundig advies over toepassingsmogelijkheden bij het maken van sieraden en mode ontwerpen. Zie kleuren en vormen in het echt!

TELEFONISCHE OPENINGSTIJDEN: 
maandag, dinsdag en donderdag van 10:00 - 16:00 uur  |  woensdag op afspraak 

ADRES: GLASER QUALITY BEADS | Elementenstraat 10 | 1014 AR  AMSTERDAM | NEDERLAND | tel: 0031206844744  

View Larger Map  Beleef onze collectie unieke kralen en sieraden onderdelen in het echt.

Wij vinden het belangrijk dat je kralen en onderdelen goed in het echt kan bekijken. Wij vinden het leuk om je eigen creativiteit te stimuleren en motiveren. Op zoek naar de nieuwste artikelen van SWAROVSKI?  Wij zijn Official Authorized Wholesaler van Swarovski en kunnen de gehele collectie leveren (ook op aanvraag). Voor de nieuwste Swarovski ben je van harte welkom in onze showroom. 
Online foto’s van kralen en onderdelen geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Wij adviseren dus wel een bezoek te brengen aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht en vooral kwaliteit. Voor nieuwe ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen u graag met uw nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen, speciaal voor uw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij u aan een afspraak te maken, zodat wij u gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.Bijzondere collecties in het echt bekijken?  Dat kan dus in onze speciale showroom in Amsterdam West. Je kan hier onze gehele collectie kralen en losse onderdelen vinden en het complete aanbod van SWAROVSKI. Deze collectie is uitgebreider dan onze online collectie. Hierbij wordt het meestal als prettig ervaren dat de artikelen "live" te zien zijn. 

5 Euro korting op je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een email met de laatste producten, creaties en aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 euro korting* op je volgende bestelling. 

*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.