Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • 70 jaar vakkennis

Showroom Amsterdam

Onze showroom in Amsterdam is geopend van maandag tm donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. Voor een afspraak om de nieuwste SWAROVSKI kristallen live te ervaren stuur ons een bericht.Krijg vakkundig advies in onze showroom in Amsterdam. Openingstijden: maandag-donderdag van 10:00 - 16:00 uur. Zaterdag 8 december 2018 van 10:00 - 15:00 uur.

Bedrijfsvakantie: maandag 24 december 2018 t/m zondag 6 januari 2018 - Bestellingen en berichten die wij tijdens deze periode ontvangen zijn, worden op volgorde van binnekomst op maandag 7 januari afgehandeld.

GLASER QUALITY BEADSElementenstraat 10 | 1014 AR  AMSTERDAM | NEDERLAND | tel: 0031206844744  |

View Larger Map  Beleef onze unieke kralen en onderdelen in het echt.

Wij vinden het belangrijk dat je kralen en onderdelen goed in het echt kan bekijken, zodat je je eigen creativiteit een boost krijgt. Op zoek naar de nieuwste artikelen van SWAROVSKI?  Wij zijn Authorized Wholesaler van Swarovski en kunnen de gehele collectie leveren (ook op aanvraag). Voor de nieuwste Swarovski ben je van harte welkom in onze showroom. 
Online foto’s geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Wij adviseren dus wel een bezoek te brengen aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht en vooral kwaliteit. Voor nieuwe ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen u graag met uw nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen, speciaal voor uw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij u aan een afspraak te maken, zodat wij u gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.Bijzondere collecties in het echt bekijken?  Dat kan dus in onze speciale showroom in Amsterdam West. Je kan hier onze gehele collectie kralen en losse onderdelen vinden en het complete aanbod van SWAROVSKI. Deze collectie is uitgebreider dan onze online collectie. Hierbij wordt het meestal als prettig ervaren dat de artikelen "live" te zien zijn. 

Kralen & Fashion Component Updates

Ontwikkel je eigen stijlen en ontvang gratis sieraden inspiratie inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.