Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Speciale bestellingen

Wij helpen je graag bij jouw wensen met betrekking tot specifieke kralen en bijouterie onderdelen. Wil je specifieke bestellingen plaatsen, of unieke modellen in jouw sieraden ontwerpen verwerken? Het uitgebreide netwerk van onze kwaliteits-producenten biedt ongekende mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice voor nadere informatie.

Glaser is sinds de jaren 70 gespecialiseerd in het adviseren en voorbereiden van speciale SWAROVSKI CRYSTALS bestellingen voor alle branche-gerichte organisaties. Jouw Swarovski wensen zijn het best te bespreken in onze showroom, waar er talloze nieuwe vorm- en kleur voorbeelden van de productie-afdeling van SWAROVSKI CRYSTALS klaarliggen om tot een zo'n optimaal mogelijk creatief resultaat te komen. Bel voor een afspraak zodat wij je gericht kunnen assisteren.

Bekijk hier de SWAROVSKI CRYSTALS catalogus

Het is mogelijk op maat gemaakte speciale bestellingen voor u voor te bereiden en te plaatsen bij een van onze fabrieken.
Artikelen die wij niet standaard op voorraad houden, en speciaal moeten worden besteld, kunnen niet worden geannuleerd of worden gewijzigd. De aangegeven levertijd is de verwachte levertijd en wordt bepaald door de levertijd die wij van onze fabrikanten en expediteurs doorkrijgen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.