Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • 70 jaar vakkennis

Speciale bestellingen

Wij helpen je graag bij jouw wensen met betrekking tot specifieke kralen en bijouterie onderdelen. Wil je specifieke bestellingen plaatsen, of unieke modellen in jouw sieraden ontwerpen verwerken? Het uitgebreide netwerk van onze kwaliteits-producenten biedt ongekende mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice voor nadere informatie.

Glaser is sinds de jaren 70 gespecialiseerd in het adviseren en voorbereiden van speciale SWAROVSKI CRYSTALS bestellingen voor alle branche-gerichte organisaties. Jouw Swarovski wensen zijn het best te bespreken in onze showroom, waar er talloze nieuwe vorm- en kleur voorbeelden van de productie-afdeling van SWAROVSKI CRYSTALS klaarliggen om tot een zo'n optimaal mogelijk creatief resultaat te komen. Bel voor een afspraak zodat wij je gericht kunnen assisteren.

Bekijk hier de SWAROVSKI CRYSTALS catalogus

Het is mogelijk op maat gemaakte speciale bestellingen voor u voor te bereiden en te plaatsen bij een van onze fabrieken.
Artikelen die wij niet standaard op voorraad houden, en speciaal moeten worden besteld, kunnen niet worden geannuleerd of worden gewijzigd. De aangegeven levertijd is de verwachte levertijd en wordt bepaald door de levertijd die wij van onze fabrikanten en expediteurs doorkrijgen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Sign up to our newsletter

Vul je naam en e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Ontwikkel je eigen sieraden stijlen en ontvang gratis inspiratie inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.