Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • Kralen specialist

THE BEAD LAB


In samenwerking met SWAROVSKI hebben wij afgelopen 24 maart 2017 weer onze eerste nieuwe BEAD LAB en dat willen we graag met jullie vieren. 
Tijdens deze speciale BEAD LAB worden de nieuwste innovaties en inspiraties van SWAROVSKI gepresenteerd. Krijg zo nieuwe ideeën voor het maken van trendsettende sieraden- en mode-ontwerpen. 

The BEAD Lab Historie

S
inds begin 2015 organiseren wij BEAD LABS in onze Glaser-showroom in Amsterdam.

Tijdens deze "Labs” geven, onder andere, gerenommeerde en trendsettende sieradenmakers, couturiers en mode-deskundigen gerichte presentaties over de toepassingen van kralen en bijouterie-onderdelen die aansluiten op nieuwe en oude seizoenen en modebeelden. Naast losse sieraad-onderdelen, zullen er ook speciaal ontworpen bijouterie-ontwerpen "live" te bewonderen zijn.
Met een deelname aan deze evenementen wordt je deskundigheid verrijkt door de specifieke vakkennis van de aanwezige experts ten opzichte van materiaaltoepassingen, mode- en materiaalgeschiedenis. Hou onze Facebook-pagina in het oog voor aankomende nieuwe exclusieve Bead Labs. 

Good things happen when beads get together.

Ontwikkel nieuwe stijlen en ontvang gratis "Kralen - & Fashion-Component"-Updates inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.