Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Workshop

NIEUW - THE BEAD LAB - MASTERCLASS WORKSHOPS

Wij geven exclusieve masterclass workshops voor professionals en particulieren in onze showroom in Amsterdam. Deze workshops hebben verschillende thema's en er zal met verschillende materialen worden gewerkt. Tijdens deze workshops van twee uur maak je samen met een sieraden-specialist een bij elkaar passende sieraden-set met de nieuwste en exclusieve materialen voor bijvoorbeeld een ketting en armband of oorbellen.

Er wordt uitleg en achtergrondinformatie gegeven over de materialen en vormen die worden gebruikt om te komen tot exclusieve modieuze ontwerpen. Tijdens de Masterclass kan je jouw collectie vertalen naar thema's van de BEAD LABS of kan je tot een concept komen voor een nieuw eigen exclusieve sieraden-collectie. Het is mogelijk om tijdens de Masterclass extra materialen aan te schaffen. Ook hebben we speciale materialen beschikbaar die alleen tijdens deze Masterclass Workshop aanwezig zijn.

Wanneer:
RSVP


Waar:
Glaser Quality Beads, Meerlandenweg 62, Amstelveen van 13:30 tot 15:30 uur 

Deelnameprijs per workshop: € 30,- (incl. btw)  (leuk als cadeau)

Inclusief: 
* Materiaal; een armband of een ketting, 
* Koffie, thee met een petitfour 
* Assistentie en uitleg door een vak-deskundige. 

Bij het betalen van de workshop ga je akkoord met de hieronderstaande Algemene Voorwaarden.
Voor aanmelding voor een of meer van deze workshops verzoeken wij jou een bericht achter te laten op onze contactpagina.

Het is ook mogelijk om workshops op maat aan te bieden voor groepen en bedrijven.

Maak iets moois met echte Crystals from SWAROVSKI.
Maak samen met een SWAROVSKI specialist een bij elkaar passend SWAROVSKI sieraden-set met exclusieve SWAROVSKI kralen. Draag je zelfgemaakte sieradenset op een feest of speciale gelegenheid, want SWAROVSKI staat natuurlijk bekend om de bijzonder fijne schitteringen in haar kristallen. 

Stoere sieraden voor mannen en vrouwen.
De Do's and Don'ts bij het ontwerpen van de nieuwste echte stoere mannen- en vrouwensieraden. Tijdens deze workshop worden de natuurlijke en duurzame materialen en vormen uitgelicht om te komen tot exclusieve modieuze ontwerpen.
Een stoere bron van inspiratie! 

GLASER QUALITY BEADS MASTERCLASS WORKSHOP ALGEMENE VOORWAARDEN

Glaser Quality Beads is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam. KvK registratie: 55250580
Inschrijving geschiedt via de contact pagina onder vermelding van “Aanmelding Masterclass Workshop ” via de website van Glaser Quality Beads.

De aanmelding is pas definitief wanneer het volledige Masterclass Workshop bedrag is bijgeschreven op rekening van Glaser Quality Beads. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van betaling.
Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging van uw inschrijving per email.
Glaser Quality Beads is gerechtigd de Masterclass workshop te verschuiven naar een latere datum bij bijvoorbeeld door onvoldoende deelname, beschikbaarheid van de Master en de showroom. 
Hiervan wordt men voor aanvang van de Masterclass workshop op de hoogte gesteld. Mocht dit zich voordoen dan heeft men het recht om zonder kosten, mits binnen 48 uur na in kennis te zijn gesteld, te annuleren.
Glaser Quality Beads behoudt zich het recht voor om in het Masterclass workshop-programma organisatorische en/of inhoudelijke wijzigingen aan te brengen.
Men is niet gerechtigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Glaser Quality Beads workshopmateriaal op enigerlei wijze aan derden af te staan of in gebruik te geven.

Indien men een inschrijving wil annuleren geldt de volgende regeling: 
Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang van de cursus wordt het volledige cursusbedrag gerestitueerd;
Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag gerestitueerd;
Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus is geen restitutie mogelijk;
Een plaatsvervanger mag te allen tijde gestuurd worden, mits tot 24 uur voor aanvang van de Masterclass Workshop hiervan melding is gemaakt
Annulering dient altijd schriftelijk per brief, of e-mail te geschieden. Uitgegaan wordt van de datum van de poststempel of e-maildatum.

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.