Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling

Sterk vergulde oorbellen met natuurlijke schelp-ringen

Heb je zin om simpele oorbellen te maken?

Heb je zin om simpele unieke oorbellen te maken? Met deze materialen kun je makkelijk hele hippe sjieke oorbellen maken en heb je een nieuwe oorbellen set die bij veel verschillende outfits past.
De schelpen ringen zijn mooi gepolijst, afgewerkt en licht in gewicht. De metalen messing dikke ring geeft dit nieuwe sieraden ontwerp extra diepte.

De oorbellen zijn verguld met 18karaat en hebben een extra beschermende laag zodat je deze oorbellen jarenlang kan dragen en combineren met andere sieraden.

Wist je dat je

Wist je dat je als je op je oorbellen parfum spuit, de oorbellen kunnen beschadigen. De chemische samenstelling van het parfum kunnen effect hebben op de materialen die in je oorbellen zijn verwerkt. Zowel bij echte als imitiatie parels bijvoorbeeld, krijgt het oppervlak door parfum vaak een bijtende werking. Let dus op dat je eerst parfum gebruikt en dan je oorbellen indoet of dat je je oorbellen opzij schuift als je parfum op sprayed.

De oorbellen zijn zowel in verguld als in verzilverd verkrijgbaar en in meerdere maten.

Toegepaste materialen

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een email met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 

*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.