Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Groothandel sieraden onderdelen


Wij zijn een groothandel in sieraden onderdelen en leveren diverse benodigdheden voor het maken van sieraden zoals losse kralen en sieraad onderdelen van de hoogste kwaliteit aan startende en gerenommeerde professionele sieradenmakers, kralenwebhops, kralenwinkels, modeontwerpers, bijouterie verkopers, kunstenaars, musical-, media- en dansproducties. Als groothandel in sieraden onderdelen zien wij het als onze missie om u de hoogst mogelijke kwaliteit kralen en bijouterie-onderdelen te leveren voor uw nieuwste collectie, sieraad-, kunst of modeontwerpen.
 

Groothandel in sieraden onderdelen Glaser Quality Beads

Onze groothandel in sieraden onderdelen is gevestigd in Amsterdam en heeft een prachtige showroom. Daar kunt u op uw gemak alle vormen, kleuren, maten en verhoudingen met elkaar combineren. U kunt in de showroom ook specifiek technisch advies krijgen voor het zo efficiënt mogelijk verkrijgen van een optimaal creatief resultaat. Als groothandel in sieraden onderdelen leveren wij wereldwijd uitsluitend aan het bedrijfsleven, instellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. Er wordt ook regelmatig medewerking verleend aan het realiseren van klein- en grootschalige mode- en kunstprojecten.
 

Wilt u meer weten over Sieraden groothandel Glaser Quality Beads?

Wilt u meer weten over wat wij als groothandel in sieraden onderdelen voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren door de online collectie van onze groothandel in sieraden onderdelen. 

 

 


 

Franjeband 65mm naturel leer

Franjeband 65mm naturel leer

Franje van leer op streng van 40cm voor kwastjes hoogte 6,5cm licht naturel. ...

Lees meer
1 stuk
Franjeband 65mm naturel leer
L2513-01
Bestellen
filigrain 48mm oudzilver rechthoek

filigrain 48mm oudzilver rechthoek

Filigrain plaatje rechthoekig bewerkt 48mmx36mm oud zilverkleurig, messing, topkwaliteit onderdelen om exclusieve originele sieraden mee te maken. ...

Lees meer
2 stuks
filigrain 48mm oudzilver rechthoek
M2734-735
Bestellen

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.