Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Kraaltjes kopen


Wilt u kraaltjes kopen om sieraden te maken voor bijvoorbeeld uw webshop, winkel, of modeproductie? Dan kunt u in onze ruime collectie uw hart ophalen. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende soorten, maten, kleuren, vormen en materialen vinden. De leukste kralen waarmee zelf sieraden maken gemakkelijk wordt. In onze kralen webshop is het mogelijk direct kraaltjes te kopen. Ons assortiment volgt altijd de laatste trends, maar we zorgen ook geregeld voor leuke aanbiedingen. Op deze manier wordt kraaltjes kopen of kralen bestellen nog leuker!

Kraaltjes kopen en bestellen

Kralen moeten van goede kwaliteit zijn. Het liefst ook nog eens voor een mooie prijs. Wij zijn ons daarvan bewust en helpen u graag bij het vinden van de beste kraalcombinatie. In onze webshop is het mogelijk kraaltjes snel en eenvoudig te bekijken en te bestellen. Liever de kraaltjes in het echt zien? Bezoek dan onze kralenwinkel in Amsterdam. In de kralen webshop van Glaser vindt u allerlei soorten kralen:

Natuurlijk is dit slechts een greep uit ons ruime assortiment met kralen. Er zijn nog veel meer kralen te ontdekken in onze gevarieerde collectie. Daarnaast hebben we regelmatig nieuwe kralen, zodat ons assortiment altijd met de laatste trends mee gaat.

Kralen webshop met kralen en bedels

Bij Glaser kunt u, naast kraaltjes kopen, ook bijoux onderdelen, technische benodigdheden en bead labs kopen. Wij leveren wereldwijd aan zowel particulieren als aan het bedrijfsleven, instellingen, organisaties en beeldend kunstenaars. Er wordt ook regelmatig medewerking verleend aan het realiseren van klein- en grootschalige mode- en kunstprojecten. Wilt u kralen kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Koop goedkope kralen van hoge kwaliteit in Amsterdam

Kraaltjes kopen kunt u eenvoudig online doen. Daarnaast bent u ook van harte welkom om kralen te kopen in onze kralenwinkel in Amsterdam. In onze showroom kunt u ons assortiment uitgebreid bekijken. Vaak kunt u de kralen beter beoordelen in het echt. Wilt u kralen bestellen, maar heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wilt u graag direct kraaltjes kopen? Ontdek dan online ons assortiment en bestel uw kralen!

 

Kraaltjes kopen

grootgatskralen 4mm koper rond

grootgatskralen 4mm koper rond

kraal fantasie gat=4mm roodk. ...

Lees meer
20 stuks
grootgatskralen 4mm koper rond
K2405-834
Bestellen
metaalkralen

metaalkralen

Metalen kraal bewerkt roodkoper 6mm. ...

Lees meer
50 stuks
metaalkralen
M3900-06-730
Bestellen

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.