Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Kralen groothandel particulieren


Kralen groothandel Glaser levert losse kralen, parels en sieraad onderdelen van de hoogste kwaliteit aan startende en gerenommeerde professionele sieradenmakers, kralenwebhops, kralenwinkels, modeontwerpers, bijouterie verkopers, kunstenaars, musical-, media- en dansproducties. Wij zijn tevens de groothandel in sieraden onderdelen. 
 

Kralen groothandel particulieren

Het huidige assortiment van onze kralen groothandel loopt vaak vooruit op de laatste trends en wordt tevens aangepast aan het meest recente modebeelden voor de specifieke seizoenen. Zo bieden wij het bedrijfsleven, instellingen, organisaties en beeldend kunstenaar altijd de nieuwste trends. De collectie is zorgvuldig geselecteerd en alleen van ‘haute couture’ kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid online assortiment en een nog groter showroom assortiment met grote voorraden. Bekijk het productoverzicht met kralen online.
 

Online kralen groothandel

Glaser Kralen Groothandel zit gevestigd in Amsterdam. Wij richten ons zowel op de zakelijke markt als ook op particulieren. Particulieren die interesse hebben in de producten uit ons assortiment kralen kunnen langs komen in onze winkel in Amsterdam. Liever online bestellen? Registreer u gratis via de website en bestel eenvoudig uw gewenste kralen. Neem gerust contact  op om te informeren naar de eventuele mogelijkheden of advies. Als kralen groothandel verlenen wij regelmatig medewerking aan het realiseren van klein- en grootschalige mode- en kunstprojecten van particulieren.

 

 


 

strass-stift 7mm - stift metaal

strass-stift 7mm - stift metaal

7mm hotfixstift/applic. voor de maat SWAROVSKI ELEMENTSSS34...

Lees meer
1 stuk
strass-stift 7mm - stift metaal
D2149-7
Bestellen
ribbelkralen 47mm oudzilver rond metaal

ribbelkralen 47mm oudzilver rond metaal

Metalen kraal geribd rond plat oudzilver 47mm ...

Lees meer
1 stuk
ribbelkralen 47mm oudzilver rond metaal
M2226-47-735
Bestellen
vingerringen

vingerringen

Vingerring met plaatje 17mm zilver. ...

Lees meer
5 stuks
vingerringen
M3220-17-738
Bestellen

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.