Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Kralenwinkel AmsterdamKralenwinkel in Amsterdam bezoeken? ‘Glaser Quality Beads’  is een kralenwinkel in Amsterdam met een groot assoriment online en in de winkel. Wij leveren losse kralen en sieraad-onderdelen van de hoogste kwaliteit aan beginnende en gerenommeerde professionele sieradenmakers, kralenwebshops, kralenwinkels, modeontwerpers, bijouterie verkopers, kunstenaars, musical-, media- en dansproducties. Zoekt u de hoogste mogelijke kwaliteit aan kralen en bijouterie-onderdelen met de meest gunstige prijzen voor uw nieuwste collectie, sieraad-, kunst of mode-ontwerpen? Bezoek onze kralenwinkel in Amsterdam of bestel je kralen eenvoudig online. 

  

 

KIJKJE NEMEN BIJ GLASER?

 

Glaser Quality Beads is een kralengroothandel in Amsterdam. 
Ons assortiment bestaat uit meer dan 12.000 producten. 
Bekijk de video en ontdek wat er allemaal mogelijk is!


BEKIJK HET HELE ASSORTIMENT

 

Haute couture’ kralenwinkel

Onze kralenwinkel in Amstelveen heeft een breed assortiment dat aansluit op de laatste trends. Daarnaast wordt het assortiment aangepast op het laatste modebeeld voor de specifieke seizoenen. Alle exclusieve kralen en benodigdheden zijn zorgvuldig geselecteerd en alleen van ‘haute couture-’ kwaliteit. Onze online collectie is slechts een klein gedeelte van onze voorraad in Amsterdam, dus het is zeker de moeite waard om langs te komen! Een afspraak maken is niet op alle dagen verplicht, zie hiervoor onze openingstijden op de contactpagina.
 

Kralenwinkel bezoeken in Amsterdam!

In onze kralenwinkel in Amsterdam kunt u op uw gemak alle vormen, kleuren, maten en verhoudingen in alle rust met elkaar combineren. Geniet van ontelbare soorten kralen waaruit u kunt kiezen. Voor ieder die graag wat extra aandacht wilt, is er de mogelijkheid in de showroom ook specifiek technisch advies te krijgen van onze professionals met jarenlange ervaring in kleding- en sieraden maken. Samen gaan we voor het zo efficiënt mogelijk verkrijgen van een optimaal creatief, maar vooral prachtig eindresultaat.

 

Bekijk onze bijzondere collectie in onze luxe kralenwinkel te Amsterdam! De spetterende kleuren stralen u tegemoet bij binnenkomst.

 

 

 


 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.