Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Swarovski kralen


Echte Swarovski kralen bestelt u bij kralen groothandel Glaser. U vindt in ons assortiment Swarovski kralen in allerlei opvallende kleuren en uitvoeringen. Laat uw collectie of productie stralen met echte Swarovski kralen.

Swarovski kralen voor iedereen

In onze collectie vindt u onderstaande Swarovski kralen:

Als familiebedrijf bieden wij al meer dan drie generaties de beste selectie losse materialen voor het maken van nieuwe sieraden als kettingen, armbanden, oorbellen, oorhangers, mode en kunsttoepassingen. Een van de andere specialisaties van Glaser is het leveren van accessoires voor danskleding, circuskleding, theater- en showkleding zoals pailletten en curettes, Swarovski kralen, plak-, hotfix-en opnaaistenen, strasband en transfers.

Wij denken aan het milieu

Wij staan voor vakkennis, kwaliteit en creativiteit, ook als het gaat om Swarovski kralen. Wij hechten er waarde aan dat er wordt geproduceerd met uitsluitend de best geselecteerde grondstoffen die onder de meest optimale werkomstandigheden met het gebruik van de juiste milieuvriendelijke componenten worden geproduceerd. Heeft u vragen over onze Swarovski kralen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

Bestel direct

Hieronder treft u een selectie van Swarovski kralen in ons assortiment:

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en ontvang updates met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Ontvang 5 Euro Korting* bij je eerste bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld.