Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Houten kralen 8mm rond roze

H1175-08-6011
Voorradig (9 verpakkingen beschikbaar)

Houten kralen rond 8mm roze zijn ook in andere maten en kleuren verkrijgbaar. Deze houten kralen geven je sieraden ontwerp een elegante, natuurlijke uitstraling. Deze kralen hebben een rijggaatje van ongeveer 1,5mm. Geschikt voor zowel mannen- als vrouwensieraden. 

Dit verantwoorde natuurproduct straalt rust en duurzaamheid uit en is milieuvriendelijk. In onze kralen collectie vind je verschillende gekleurde houten kralen.

Het hout van de houten kralen komt uit Europese productiebossen en is van esdoorn- en beukenhout soorten. De ruwe houtkralen zijn ongelakte kralen, waarbij de gekleurde kralen geverfd zijn met lak op waterbasis die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en milieueisen FSC-normen en onschadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom worden deze kindvriendelijk kralen ook veel gebruikt op kinderfeestjes als kinderen sieraden gaan maken. De ontwikkeling van de fijne motoriek van kinderen word met het rijgen van deze kralen extra gestimuleerd.

Per: 500 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.