Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Houten kralen rond geribbeld 12mm mat bruin

H1482-12-M-33
Voorradig

Houten kralen rond geribbeld 12mm mat bruin zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. Deze houten kralen geven je sieraden ontwerp een elegante, natuurlijke uitstraling. Deze kralen hebben een groot rijggat van ca. 2mm. Geschikt voor zowel mannen- als vrouwensieraden. Ook geschikt voor leer als rijgmateriaal. 

Hout is een echt natuurproduct en straalt daardoor rust en duurzaamheid uit. Naast ruwe ongelakte houtkralen in allerlei vormen en maten, vind je bij ons ook gekleurde houten kralen van kastanje bruin tot baby roze. 

Het hout van de houten kralen komt uit Europese productiebossen en is van esdoorn- en beukenhout soorten. De geverfde kralen zijn geverfd met lak op waterbasis die voldoen aan de strengste internationale veiligheids- en milieueisen FSC-normen.

De lak van de gekleurde kralen is vrij van schadelijke stoffen en dus onschadelijk. De lak op de kralen is kindvriendelijk dus ook voor speenkettingen, of speenkoorden voor baby's.

Per: 100 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.