Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling
zelf-sieraden-maken-kralen-van-Glaser

Sieraden maken


Sieraden maken

Sieraden maken? Bij de sieradenwinkel Glaser kun je alles vinden om zelf mooie sieraden te maken. Misschien vind je het wel leuk om zelf sieraden te maken met Swarovski kralen. Het is een van de bekendste merken op het gebied van sieraden en kristallen elementen. Ze hebben een luxe uitstraling. Het is toch mooi als jij deze uitstraling ook kunt dragen? Bij Glaser vind je een ruime collectie aan artikelen om zelf sieraden te maken.  

Sieraden kopen of zelf maken    

Zelf sieraden kopen of toch liever zelf maken? De Swarovski sieraden zijn een goede keuze, want deze kunnen eenvoudig en snel online besteld worden in de kralenwebshop. Wanneer je voor meer dan 50 euro gaat bestellen, wordt alles gratis aan je verzonden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Swarovski grootgats; Swarovski opnaaistenen; Swarovski hangers en kralen.

Zelf sieraden maken webshop

Glaser is de webshop om zelf sieraden te maken. Wij staan voor je klaar om je te helpen. Alles kun je online bekijken en bestellen. Wij leveren onder andere in de volgende plaatsen: 

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een email met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 

*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.