Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Cloisonne kralen 20mm rond plat blauw

E3919-3304
Voorradig

Cloisonne kralen rond plat 20mm blauw zijn kralen van metaal versierd met metalen stripjes en emaille kleuren. De handgemaakte ronde platte kralen geven sieraden ontwerpen een originele look.

Ze zijn licht in gewicht, kleurvast en ongeveer 20mm x 21mm x 5mm dik. De opening in de kraal is ongeveer 7mm waardoor er makkelijk een kraaltje van 5 of 6mm in geregen kan worden. Het rijgaatje, die vanaf de smalle bovenkant naar beneden loopt door naar de dikkere onderkant, heeft een doorsnee van 1mm. Deze kralen worden vaak gebruikt in oorbellen, kettingen, en armbanden of om kleding te versieren. 

Cloisonne kralen zijn in meer vormen en kleuren verkrijgbaar en zijn met dunne metaaldraad stripjes op het oppervlak van de kraal gesoldeerd om een ​origineel ​ontwerp te krijgen op de kraal. De daardoor resterende open vlakjes worden daarna gevuld met verschillende kleuren emaille, waardoor deze handgemaakte kralen een perfecte toevoeging zijn in sieraden designs.

Per: 4 stuks
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.