Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling

Carnaval Tips 2017

20-02-2017

Skulls zijn momenteel helemaal hip. Gebruik veel donkere lijnen in het gezicht om vorm te creëren en geef de look glamour met Swarovski of boutons.

Of ga voor de "Jack Sparrow" look! Maak een aantal strengen met kralen en verwerk deze in je haar. Als je losse dreadlocks hebt, kun je deze er ook in verwerken. Bind daarna een sjaal om je hoofd heen. Nog een paar smokey eyes erbij en wat bijpassende kleding en je bent er klaar voor.

Heb je geen zin om een bepaalde look na te doen, dan kun je ook gewoon een top of legging zelf bewerken met kralen, pailletten, studs of broches! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Doe lekker uitbundig of hou het wat rustiger, maar heb vooral veel lol!

Zit er niets tussen wat bij je past? Kijk dan eens op onze Pinterest account, hierop staat allerlei ideeën gepint om je wat inspiratie te geven en met een originele outfit op het feest te verschijnen.

Vanuit Glaser Quality Beads alvast een geweldig carnaval gewenst! Alaaf :)

 

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een email met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 

*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.