Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Welkom     +31206844744
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling
  • Gratis verzending
  • Unieke kralen
  • 70 jaar vakkennis

Carnaval Tips 2017

20-02-2017

Skulls zijn momenteel helemaal hip. Gebruik veel donkere lijnen in het gezicht om vorm te creëren en geef de look glamour met Swarovski of boutons.

Of ga voor de "Jack Sparrow" look! Maak een aantal strengen met kralen en verwerk deze in je haar. Als je losse dreadlocks hebt, kun je deze er ook in verwerken. Bind daarna een sjaal om je hoofd heen. Nog een paar smokey eyes erbij en wat bijpassende kleding en je bent er klaar voor.

Heb je geen zin om een bepaalde look na te doen, dan kun je ook gewoon een top of legging zelf bewerken met kralen, pailletten, studs of broches! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Doe lekker uitbundig of hou het wat rustiger, maar heb vooral veel lol!

Zit er niets tussen wat bij je past? Kijk dan eens op onze Pinterest account, hierop staat allerlei ideeën gepint om je wat inspiratie te geven en met een originele outfit op het feest te verschijnen.

Vanuit Glaser Quality Beads alvast een geweldig carnaval gewenst! Alaaf :)

 

Sign up to our newsletter

Vul je naam en e-mailadres in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Ontwikkel je eigen sieraden stijlen en ontvang gratis inspiratie inclusief een couponcode t.w.v. € 5,-.(*)
*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.