Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
 
0
mijn bestelling

Nieuwe Leuke Kleur Combinaties Sieraden Inspiratie

27-07-2020

 

Op zoek naar nieuwe leuke kleur combinaties als je zelf nieuwe sieraden gaat maken? Laat je dit keer inspireren door de kleuren van de natuur.

Laat de kleuren van de natuur je inspireren om mooie kleur combinaties te ontdekken en te dragen in je halsketting, armband of oorbellen.
Er zijn weer veel nieuwe kleuren in de collectie waarmee je net even een ander ontwerp kan maken dan alle andere. Hoe leuk is dat?

Op deze foto staan, onder andere, kralen uit de G1233 serie, SWAROVSKI 5000 en 5328-serieEloxale niet verkleurende kettingen,en vergulde ballchain van 1mm.

Bedrijfsvakantie

De eerste twee weken van augustus 2020 is onze webshop en showroom wegens bedrijfsvakantie tijdelijk gesloten van 1 augustus tot en met 16 augustus 2020.
Bestellingen die wij tijdens deze periode ontvangen, worden vanaf maandag 17 augustus 2020 op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een email met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 

*deze actie geldt alleen als je nog niet bent aangemeld voor deze update.